×

Kracht en kwetsbaarheid in balans

Versterk je uitstraling gaat door op de thema’s uit Hoogsensitiviteit als kracht en laat zien hoe je je uitstraling kunt versterken en hoe je intuïtie je daarbij kan helpen. Via praktijkvoorbeelden en een hele reeks verhelderende opdrachten en oefeningen krijg je meer inzicht in je eigen energieveld en hoe je direct een positieve invloed kunt uitoefenen op je gedachten, je stemmingen en de interactie met je omgeving.

In Versterk je uitstraling is er ruimte voor al je gevoelens: je kunt krachtig overkomen zonder gevoelens van kwetsbaarheid of onzekerheid te onderdrukken. Door bewuster om te gaan met je uitstraling komen je natuurlijke kwaliteiten meer tot hun recht!

Met intuïtie-oefeningen om:

  • je bewust te worden van wat je uitstraalt
  • af te stemmen op je innerlijke kracht
  • effectiever met je energie om te gaan
  • je af te schermen van negativiteit zonder je af te sluiten van je omgeving
  • je zelfvertrouwen en daadkracht te vergroten
  • op een inspirerende manier contact te maken met anderen
  • meer balans in je leven te brengen

REACTIES VAN LEZERS

Het is allemaal direkt toepasbaar. Dat het over de wisselwerking met de omgeving gaat, is zo nuttig en werkt zo goed bij mij! Wat je schrijft over het algemene mechanisme om je uitstraling in te trekken was voor mij een echte eye-opener. Ik oefen nu op het ruim en stralend houden van mijn uitstraling, vooral ook in lastig gezelschap. En dan gebeuren er wondertjes, voel me beter en trek ook leukere mensen aan.

Frans B., dirigent

Het is een fantastisch werkboek! Heerlijk om te lezen, met veel gevoel voor ruimte en enthousiasme. Het inspireert me enorm en moedigt aan tot het vergroten van mijn uitstraling.

Micaela B., zangeres

Het lezen van Versterk je uitstraling heeft echt iets in beweging gezet. Het gaat over voor mij zeer herkenbare problemen. Ik haal erg veel steun uit de oefeningen en durf daardoor te experimenteren met ander gedrag en een andere aanpak in een aantal zaken, zowel in mijn werk als privé. Het resultaat bevalt me ontzettend goed!

Rita V., kraamverzorgster

In mijn werk is het erg belangrijk om zo goed mogelijk over te komen. Versterk je uitstraling staat vol met voorbeelden, tips en oefeningen die me hierbij echt helpen. Ik ben minder opgepept bezig, weet mijzelf duidelijker te profileren en het leggen van contacten gaat gemakkelijker.

Martin E., projectmanager